• skov1
  • html slideshow
  • topbanner2
slider responsive by WOWSlider.com v8.2

Selvhjælpsgruppe for dig som oplever psykisk eller fysisk vold

Selvhjælp Skanderborg starter gruppe for dig, som har oplevet/eller oplever psykisk eller fysisk vold. Det kan være i dit parforhold, i dit arbejde, i venskaber mv.

Vold har mange ansigter og kommer ofte snigende, hvilket kan bevirke, at det billede vi har af, hvad der er sundt og normalt, bliver forvrænget. Endvidere kan det gøre os i tvivl om, hvem vi i virkeligheden er. Vi kan føle os bundet til at forblive i en relation eller den kontekst vi er en del af, hvorfor det kan være svært at slippe og træde ud af denne/dette.
Vi kommer ofte til at føle både skyld og skam og det kan være vanskeligt at erkende og dele vores tanker og oplevelser med vores nærmeste. Det medvirker ofte til, at vi mister tilliden til både os selv og andre.

I selvhjælpsgruppen vil du møde andre, som genkender disse tegn og signaler, der er forbundet med psykisk eller fysisk vold og alle de følelser og mekanismer, der kan komme i spil.

Selvhjælpsgruppen er ikke en terapeutisk gruppe, men en mulighed for at møde andre mennesker i samme situation – helt fordomsfrit. Alene dette kan virke helende og forløsende.

Gruppen er for voksne. Der er plads til 5-8 deltagere og forløbet vil strække sig over 8 mødegange. Temaerne bliver valgt ud fra gruppens behov og i samarbejde gruppens 2 erfarne gruppeledere.

• Gruppen mødes hver anden torsdag kl. 19.00 – 20.30.
• Alle møder foregår i Medborgerhuset 1. sal, Vestergade 14a, 8660 Skanderborg.
• Det er gratis at deltage.
• Der er tavshedspligt i gruppen, hvilket betyder, at det der bliver sagt og delt i gruppen, ikke må fortælles videre til andre.

Tilmelding og yderligere information kan ske ved at kontakte:
Sabrina Glisborg, Koordinator Selvhjælp Skanderborg
Tlf.: 23 62 80 02
Eller
Jeanette Poulsen, Gruppeleder
Tlf.: 22 42 79 22 eller på Facebook